Oleh: dodi | Oktober 4, 2009

Jeung Mang Pupung

aal kober 118ti kenca ka katuhu RT Herman, Opah, Mang Pupung jeung Kuring…

Hatur lumayan minangka sosonoan jeung sobat kuring mang Pupung tea…geus lawas langka panggih….

 


Responses

  1. salut kang aya blog urang ciamis, abdi nuju nalungtik sejarah ciamis, saurbeja ti sepuh abdi kawit ciamis bari teu terang gaduh keluarga hanteuna di ciamis mung saurna leluhur ayana di JambanSari ……. Bilih aya bewara mugi tiasa ngintun kulan ….. hatur nuhun


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: