Oleh: dodi | Oktober 16, 2008

Di UGM jeung Kang Herman

Prung….ah naek kareta ka jogjakarta…harita teh tanggal 20 Agustus 2008 kuring ngahaja cuti ti kantor ..nyakitu tea “alhamdulilah” si bungsu adi kuring rek diwisuda di UGM…

 

Lah moal dicaritakeun ari keur acara wisuda namah da biasa bae standar kapanan…aya nu dagang kembang jeung sibuk pabuis ku ukang foto..jepret sana jepret sini…(asa jadi selebritis ceuk kang N’to..mah…)

 

Kabeneran pas wisuda kamari kang Herman milu nganter ..ngahaja cenah lumayan itung-itung wisata….geus heubeul kuring teu panggih jeung kang Herman…nyakitu tea kuring bedegong langka balik kalembur …rajeun balik ge  tara lila jadi tara bisa nepungan kang Herman….

 

Tah kang Herman teh kasebut kasepuhan ..”senior’ gitu lho..pikeun kuring mah kang Herman batur bareng dilembur nyakitu tea jamana sok ngobor belut, ngaronda, ngala manuk kaleuweung, ngaheurap diwalungan…nepi ka ngaliwet diimah anjeuna…..

 

 

             Kuring jeung Kang Herman (Pa RT tea..)

 

Lah dasar panineungan….

 

Sok mugi-mugi sing sehat sareng panjang umur kang…..amien…

 

 


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: