Oleh: dodi | April 11, 2008

Slank

Slank…asanamah urang sarerea geus pada apal ka grup musik rock n roll nu asalna ti gang Potlot Jakarta…Personil na ayeuna nyaeta Bim-Bim, Kaka, Ridho, Ivanka jeung Abdee Negara….(pikeun kuringmah Slank anu bener-bener slengean mah keur jamanna Bim-Bim, Kaka, Pay, Indra Q jeung Bongky..pokonamah formasi de best lah….tapi ari ceuk pamajikan kuring mah tetep formasi ayeuna nu oke…modis jeung gaya bae make double guitarist ceunah alesana…tapi nyakitu tea beda jalma beda pendapat…)

Balik deui ka Slank….pertengahan April 2008 ieu Slank rame keur di gugat ku DPR.. kulantaran lirik laguna (Gossip Jalanan) cenahmah geus ngaraheutkeun manah aranjeuna anggota dewan anu mulya…..Pas Slank rek digugat eh aya anggota dewan anu katohyan narima suap…Ceuk beja mah BK (Badan Kehormatan) DPR teu jadi cenah ngagugat Slank teh….”Biar masyarakat yang menilai dan mengevaluasi…!!” kitu cenah ….Berarti pas kuring nyieun ieu kotretan mun ceuk maen bal mah Slank VS DPR teh 1 : 0…..

 

Ari kuring mah moal rek ngabahas Slank VS DPR…tapi gara-gara hal ieu kuring jadi ngungkaban jeung muter deui  album-album Slank ti Album ka 1 (suit..suit ..he..he.. nepi ka album terakhir Album Slow But Sure)  kuring milihan jeung ngumpulkeun lagu-lagu anu eusi syairna kritik sosial anu basana ”Polos dan adanya …tea…khas gaya slenge-an..!!

Ngahaja ku kuring di pindahkan ti CD kana komputer dijadikan sa folder ambih gampang neanganana……

 

…ssst jang para Slankers…ceuk sakaol mah..Slank teh bakal ngaluarkeun Album nyaeta Album nu direkam di Amerika jeung album kolaborasi bareng musisi ti negeri Jepang ..The Big Hip …..saurnamah……

 

Siap-siap jang koleksi….tapi tong poho…ULAH MEULI BAJAKAN……!!!!

 

 

 

Kemis, 10 April 2008

waktu hese sare

jam 11 peuting…hawa panas…

@ Gunungsari D 75


Responses

  1. Wah…slankers yeuh…
    PERTAMAX>>>>

  2. dodi…ieu teh dodoy..@ciamis…
    masih kenal ka sayah…Dani BOIM…

  3. >> dani..

    uhun…Dan..kuring dodoy tea…

  4. >> cep uga

    panineungan keur ngora kang…..

  5. sami-sami kang mustafid…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: